Most én gasztro. Lazacszelet, kicsi vaj, provence-i fűszer, só, két krumpli. Fólia rázár, sütő rázár, 20 perc, és kész. Az alja barnás, ropogós, a húsa omlós. Nyamm! :-)
Hát well... ez olyan dolog, h: 1. enni muszáj, és a német konyha egy idő után nem megoldás (szerintem) 2. megengedheted magadnak, h olyan dolgokat próbálj ki, amit otthon nem 3. ráérsz / nincs jobb dolgod :)
Hogy van az, hogy Németország mindenkiből kihozza a mesterszakácsot? :)
VálaszTörlésMert muszáj?
VálaszTörlésAzért szerintem ez élvezet nélkül nem megy, legalábbis nekem.
VálaszTörlésHát well... ez olyan dolog, h:
VálaszTörlés1. enni muszáj, és a német konyha egy idő után nem megoldás (szerintem)
2. megengedheted magadnak, h olyan dolgokat próbálj ki, amit otthon nem
3. ráérsz / nincs jobb dolgod :)