2010. december 6., hétfő

gasztro á la Andi

Most én gasztro.
Lazacszelet, kicsi vaj, provence-i fűszer, só, két krumpli.
Fólia rázár, sütő rázár, 20 perc, és kész.
Az alja barnás, ropogós, a húsa omlós.
Nyamm! :-)

4 megjegyzés:

  1. Hogy van az, hogy Németország mindenkiből kihozza a mesterszakácsot? :)

    VálaszTörlés
  2. Azért szerintem ez élvezet nélkül nem megy, legalábbis nekem.

    VálaszTörlés
  3. Hát well... ez olyan dolog, h:
    1. enni muszáj, és a német konyha egy idő után nem megoldás (szerintem)
    2. megengedheted magadnak, h olyan dolgokat próbálj ki, amit otthon nem
    3. ráérsz / nincs jobb dolgod :)

    VálaszTörlés

Írd meg, ha valami motoszkál a fejedben. Majd lereagáljuk és az neked jó lesz.:)