Van abban vmi mélységes igazság, amit Pici_leány mond. :D De valljuk be... tényleg nem mindegy, h hogy készül, és mit eszel hozzá. És igenis... vannak jó és rossz párolt zöldségek. Én pl. nem bírom a gyorsfagyasztott zöldségkeveréket. Nem értek egyet a répa köretként történő tálalásával, a karfiol indokolatlanul nagy mennyiségével, és a kukoricát sem kedvelem párolás után. Uff
Nekem eddig mindig ugyanolyan ízűek voltak a zöldségek. Bár mondják, hogy a vajban párolt az mennyire jó, de én nem érzek különbséget...lehet, bennem van a hiba:) Viszont abban egyetértek Jane-nel, hogy nem mindegy mit eszel hozzá. Pl. egy kis sajtszósszal bármit leküzdök:)
Nem lehet, hogy nem mindegy, miben párolod? :-P
VálaszTörlésVan abban vmi mélységes igazság, amit Pici_leány mond. :D
VálaszTörlésDe valljuk be... tényleg nem mindegy, h hogy készül, és mit eszel hozzá. És igenis... vannak jó és rossz párolt zöldségek. Én pl. nem bírom a gyorsfagyasztott zöldségkeveréket. Nem értek egyet a répa köretként történő tálalásával, a karfiol indokolatlanul nagy mennyiségével, és a kukoricát sem kedvelem párolás után.
Uff
Nekem eddig mindig ugyanolyan ízűek voltak a zöldségek. Bár mondják, hogy a vajban párolt az mennyire jó, de én nem érzek különbséget...lehet, bennem van a hiba:)
VálaszTörlésViszont abban egyetértek Jane-nel, hogy nem mindegy mit eszel hozzá. Pl. egy kis sajtszósszal bármit leküzdök:)