2011. január 12., szerda

Rájöttem...

...a párolt zöldséges fogyókúrák hatékonyságának titkára: annyira rossz, hogy 2 falat után inkább úgy döntesz semmit sem eszel :D

3 megjegyzés:

  1. Nem lehet, hogy nem mindegy, miben párolod? :-P

    VálaszTörlés
  2. Van abban vmi mélységes igazság, amit Pici_leány mond. :D
    De valljuk be... tényleg nem mindegy, h hogy készül, és mit eszel hozzá. És igenis... vannak jó és rossz párolt zöldségek. Én pl. nem bírom a gyorsfagyasztott zöldségkeveréket. Nem értek egyet a répa köretként történő tálalásával, a karfiol indokolatlanul nagy mennyiségével, és a kukoricát sem kedvelem párolás után.
    Uff

    VálaszTörlés
  3. Nekem eddig mindig ugyanolyan ízűek voltak a zöldségek. Bár mondják, hogy a vajban párolt az mennyire jó, de én nem érzek különbséget...lehet, bennem van a hiba:)
    Viszont abban egyetértek Jane-nel, hogy nem mindegy mit eszel hozzá. Pl. egy kis sajtszósszal bármit leküzdök:)

    VálaszTörlés

Írd meg, ha valami motoszkál a fejedben. Majd lereagáljuk és az neked jó lesz.:)